Knaus

Knaus har i över 50 år byggt husvagnar i högsta kvalité. Tack vare sin erfarenhet, gränslösa passion och hantverkskunnande har de skapat oförglömliga semesterögonblick för så många.

Sport Silver Selection

Denna flexibla husvagn fungerar i alla situationer. Du kan välja mellan 15 olika planlösningar och du kan få upp till 6 st bäddar i husvagnen. Så det finns en planlösning för både stora och små familjer. Den har allt som man behöver och lite till, som till exempel gasol, vatten, el, kök och badrum. Sport Silver Selection är Knaus multitalang.

Deseo

Denna husvagn är perfekt för dig som behöver lite extra transportutrymme. Deseo kombinerar boende och transport på ett väldigt smart sätt vilket gör att du till och med kan få med dig två motorcyklar i husvagnen. Den har även 4 bäddar.

Travelino

Travelino är en fullvärdig husvagn för 4 personer och den väger endast 750 kg. Knaus har verkligen tänjt på gränserna för vad är möjligt att skapa med endast 750 kg. Trots den låga vikten rymmer Travelino allt man behöver i en husvagn som till exempel el, gasol, värme, vatten, kök och badrum.