Adria

Sedan 1965 har Adria varit en av de ledande husvagnsexportörer i Europa. Deras succé kom tack vare kvalitén på husvagnarna samt uppfinningsrikedomen och erfarenheterna företaget har. Allt detta leder till riktigt bra husvagnar som hela familjen kan njuta av. Adria erbjuder flera husvagnsmodeller för både små och stora familjer.

Alpina

bild från https://se.adria-mobil.com

Denna husvagn är för dom som tänkt använda den året runt. Alpina är adrias mest exklusiva husvagn, den är både lyxig och praktisk. Den fungerar lika bra i kalla klimat som i varma, så användning året runt är inget problem för Alpina. Den finns i 10 olika planlösningar och man kan få upp till 9 bäddar i den.

Adora

bild från https://se.adria-mobil.com

Adora är Adrias prisbelönta bästsäljande modellserie. Med sin eleganta och moderna design är det inte alls konstigt. Tack vare Sky roof-takfönstret känns det som att man är ut i naturen när man sitter i boendeutrymmet. Adora kommer i många olika planlösningar och man kan få upp till 7 bäddar.

Aviva

bidl från https://se.adria-mobil.com

Aviva erbjuder ett helt nytt sätt att campa. Tack vare sina innovativa och eleganta detaljer samt enkla lösningar i kök och badrum är det inte konstigt varför denna husvagn vann ”European Innovation Award”. Aviva kommer i fyra olika planslönsningar med upp till 7 bäddar.